Zbog sve većeg interesovanja pacijenata iz inostranstva, odlučili smo da za naše drage goste uvedemo dodatnu pogodnost, a to je potpuno besplatan smeštaj, tokom trajanja stomatoloških intervencija, u neposrednoj blizini ordinacije, za sve pacijente čije stomatološke usluge prelaze 900€.  Smeštaj se nalazi u mirnom kraju, u neposrednoj blizini ordinacije, svega 10 minuta taxi vožnje od centra grada, koja košta oko 3-4€.

Smeštaj može da primi 2-3 osobe, klimatizovan je, ima besplatan wi-fi internet i kablovsku televiziju. Za svaki zakazani termin u ordinaciji imate organizovan prevoz do ordinacije i nazad do smeštaja, tako da ne morate da brinete ni oko čega, a naša hospitality služba je dostupna za sva Vaša pitanja i eventualne nedoumice. U neposrednoj blizini smeštaja ima nekoliko restorana, kafića, banka, pošta, menjačnica, supermarket, pijaca i apoteka. Takođe, preporučujemo pacijentima internet servis www.donesi.com, na kojem možete poručiti dostavu hrane iz preko 50 gradskih restorana. 

Kako vlada veliko interesovanje, a ordinacija raspolaže sa ograničenim smeštajnim kapacitetom, potrebna je pravovremena rezervacija smeštaja nekada i dva-tri meseca unapred. Rezervaciju možete napraviti isključivo putem email-a na info@drivabobic.com uz prethodne online konsultacije.

Svakako, ukoliko Vaš slučaj ne može da čeka, stojimo na raspolaganju ukoliko je potrebna pomoć oko odabira nekog od mnogobrojnih hotela koje Novi Sad ima da ponudi, a u neposrednoj blizini ordinacije se nalazi izuzetno uredan i udoban hotel "Dash Star" čiju internet prezentaciju možete pogledati na ovom linku. Ukoliko Vam više prija apartmanski umesto hotelskog smeštaja iskreno preporučujemo izuzetno povoljne i uredne arena apartmane. Više o njima možete pročitati na njihovoj web stranici

Dobrodošli u Novi Sad!