Estetska stomatologija spaja naprednu tehnologiju i umetnost i daje iznenađujuće rezultate i to u relativno kratkom vremenskom periodu.

Ulepšajte vaš osmeh u samo jednoj seansi!

Lasersko beljenje zuba

Beljenje zuba

Šta je beljenje zuba?

Beljenje zuba je procedura u kojoj se uklanjaju razne diskoloracije sa površine zuba, a sama boja zuba postaje belja. Samo beljenje spada u najpopularnije procedure u stomatologiji i može značajno da poboljša izgled.

Koliko traju rezultati beljenja?

Trajnost rezultata je strogo individualna! Savetujemo pacijentima da nakon beljenja izbegavaju pušenje, pigmentisanu hranu, kafu, čaj, gazirana pića. Izbeljivanje može da se ponovi svakih 6-12meseci, odnosno po potrebi.

Stomatološka ordinacija "Bobić" vam nudi lasersko beljenje zuba najsavremenijim preparatima po ceni od 150€ za obe vilice!

Fasete / Ljuskice / Viniri

Savremeni postupci i materijali koje primenjujemo, omogućavaju nam da promenimo oblik zuba ili boju zuba, koji nije moguće izbeliti standardnim postupcima izbeljivanja. U velikom broju slucajeva ova procedura se izvodi uz minimalno ili čak bez ikakvog brušenja zuba, što fasete čini naročito popularnim i često primanjivanim procedurama u svakodnevnoj estetskoj stomatologiji.

Kompozitni ispuni

Kompozitni ispun (bela plomba) je nadoknada delova zuba oštećenih karijesom. Nekadašnja masovna upotreba tzv. sivih plombi u suvremenoj stomatologiji danas je prošlost. Danas ovu problematiku gotovo u potpunosti rešavaju kompozitni materijali odnosno bele plombe, kod kojih se posebnim slaganjem slojeva postiže visoka estetika. Osim estetske prednosti, najnovije generacije kompozita uspešno rešavaju i pitanje trajnosti plombe. Hemijska veza koja se ostvaruje izmađu zub i plombe onemogućava prodor bakterija, a specijalni bondovi (lepkovi) omogućavaju čvrstu povezanost plombe i zuba.

DENTALNI TURIZAM

Mi razumemo specifične potrebe inostranih pacijenata

CENOVNIK USLUGA

Pogledajte cene naših usluga

ONLINE UPITNIK

Popunite upitnik i neko od lekara će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.